Tuesday, 2 July 2013

FLAWLESS BEAUTY SET - SET KECANTIKAN SHAKLEE



assalamualaikum...
ramai yang bertanya...berkesan ke SET D ni...? okei jom kita jenguk testimoni yer...:) 




set ini terdiri daripada:
vitamin C:
~ sangat penting untuk pembentukan collagen pada kulit

~ berperanan mempercepatkan proses pemulihan pada kulit
~ melindungi sel-sel dari kerosakan
~ bertindak sebagai anti oksida


vitamin E::
~ Vitamin penting untuk kecantikan kulit
~ bertindak sebagai anti penuaan dan anti oksida
~ melindungi dan mencegah kerosakan sel
~ mempercepatkan proses pemulihan kulit
~ berupaya mengawal kandungan minyak dalam kulit
~ berupaya mengurangkan kesan jeragat yang ada pada kulit
~ awet muda


vitamin B-Complex::
~ dikenali sebagai Beauty Vitamin, "B" for Beauty
~ memelihara kecantikan kulit dari dalam
~ bertindak sebagai penenang....bila jiwa tenang, wajah akan sihat..



____________________________________________________________________

keberkesanan set ini...? tengok testimoni di bawah...





 " owh..Alhamdulillah...hari ni cukup seminggu makan...minum banyak air macam akak cakap kat blog tu...terus terang cakap kat akak, memang rasa ada perubahan kat kulit muka...jerawat baru da x berapa nak naik..sekarang period, selalu pantang period je penuh kat muka...ni tinggal yang lama, tapi da kering.."






 " aritu sebelum kawin makan suplement tu untuk repair kulit sket, mua cakap kulit cantik senang nak mekap..:) "






" baru 2 minngu saya guna set skincare...Alhamdulllah parut kat muka dah mula berkurang...kadang2x saya sapu vit e tu kat muka...bangun pagi rasa lembut sangat pipi ni..huhu..kesan rekahan kat tapak kaki pun dah berkurang...ari2x excited nak baca blog akk..."






" salam akk..so far baru seminggu saya ambik set supplement vitamin tu...alhamdulillah...jerawat saya dah mula kecut2 n parut jerawat makin pudar.."



______________________________________________________________________________

Alhamdulillah...anda ingin menyertai mereka...?  inginkan kulit cantik seperti mereka...?  inginkan kulit yang flawless dan badan yang sihat...?  mari bersama-sama saya untuk menyertai  " beauty journey with shaklee..." dan testimoni anda juga akan diletakkan disini dari semasa ke semasa...


 post signature
Puan Nurhafizah [fizah]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 888214]
Call/Text/Whatsapp : 019-3009692
Email : fizah_eve@yahoo.com.sg
Facebook : http://www.facebook.com/fizah.razak

No comments:

Post a Comment